Close
Baby Nieuws | Waylon en Bibi Breijman verwachten een kindje!

Baby Nieuws | Waylon en Bibi Breijman verwachten een kindje!

En nog meer baby nieuws! Het is blijkbaar een vruchtbare week, want ook Waylon en Bibi Breijman verwachten een kindje. De reality ster en vlogster maakte dat vandaag bekend op haar eigen vlog kanaal. En natuurlijk werd er ook een foto op Instagram gedeeld met het heugelijke nieuws.

Waylon en Bibi Breijman verwachten een kindje!

Bibi Breijman (26) vertelde het nieuws dat ze in verwachting is op haar eigen kanaal: “Het gaat goed. Er is iets onverwachts leuks gebeurd, ik ben blij en gelukkig”. Ook laat ze in de video weten dat ze het eng vindt om uit te spreken dat zwanger is, omdat ze het al die maanden geheim heeft gehouden. Omdat ze enorm veel last had van zwangerschapsmisselijkheid en daarvoor naar het ziekenhuis moest, was ze bang dat het nieuws zo zou uitlekken. Vandaar dat ze het al eerder deelt dan dat het stel van plan was.

It Takes Two

 De zanger en Eurovisie Songfestival vertegenwoordiger Waylon (37) en vlogster cq reality ster Bibi Breijman maakten in november 2017 bekend dat ze een relatie hadden. Ze leerden elkaar kennen bij het RTL programma It Takes Two. De vlam sloeg toen nog niet echt over. Later vertelde Bibi hierover: 

Veel mensen zeiden dat ze chemie zagen tussen ons, maar die zagen we zelf echt niet. Buiten de opnames hadden we nul contact met elkaar.

Nadat Bibi was gevraagd voor een concert in Ahoy, kreeg ze weer contact met de 37-jarige Waylon.

Hij vroeg me mee uit eten en toen begon het eigenlijk. Ik had helemaal geen behoefte aan een nieuwe man, al helemaal niet zo snel. Maar als je verliefd wordt, word je verliefd.

Burn-out

Eind vorig jaar kampte Bibi nog met een burn-out. Ze gaf toen aan een stap terug te moeten doen om verder te kunnen en voorlopig niet meer te gaan vloggen.

Ik kom terug als ik er klaar voor ben, maar ik weet even niet hoe lang dat gaat duren.

In de video waarin Bibi haar zwangerschapsnieuws bekendmaakt, vertelt ze ook dat ze weer bezig is met een nieuwe vlog.

1 + 1 = BABY

Buiten haar vlog, deelde Bibi ook op Instagram een foto van een polaroid waar zij en Waylon samen op staan.

1 + 1 =? #iloveyou

staat er als tekst bij. Bij de locatie heeft Bibi Lissabon opgegeven. Daar vertegenwoordigt de zanger vanaf volgende week Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Morgen starten hiervoor de eerste repetities.

Voor Bibi wordt het haar eerste kindje. Waylon heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

1+1=?? #iloveyou

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

Wat een prachtig nieuws Waylon en Bibi. En Waylon, we hopen natuurlijk dat je de overwinning op het Eurovisie Songfestival deze maand meteen kunt opdragen aan je kindje 😉 Bibi, we kijken uit naar je vlogs en hopen dat je je snel beter voelt zodat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap!

Uitgelichte foto Katrina Elena via Shutterstock.

 

Close
Read previous post:
Moederdag cadeautip
Lieve Mama (persoonlijk cadeau voor Moederdag)

Over een kleine twee weken is het Moederdag. Dé dag om jouw moeder, of moederfiguur, in het zonnetje te zetten....

Close