Close
Wij hebben een mededeling…

Wij hebben een mededeling…

Lieve MOMs,

Zoals je ook al in de titel van dit artikel kan lezen: Wij hebben een mededeling en die gaat over de toekomst van MOMmag.

Zoals je wellicht wel weet, zijn we in april vorig jaar met veel enthousiasme begonnen aan dit mooie platform.

Achter de schermen waren we er al een hele tijd mee bezig en wat was het spannend om daadwerkelijk ‘live‘ te gaan. Daarom was en is het helemaal fantastisch om te zien hoe goed MOMmag. ontvangen werd. In een hele korte tijd kregen we een enthousiaste en trouwe achterban (jij dus) en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Wat waren en zijn we trots op ons gezamenlijke ‘kindje’. Maar… Het afgelopen jaar is er ook een hoop gebeurd in onze beide levens. Daar heb je, als je ons een beetje volgt, vast wel het een en ander van mee gekregen. En hoe tof we het ook vinden om aan MOMmag. te werken, moeten we ook reëel zijn.

Desirée is deze maand uitgerekend van haar tweede kindje. Karen is aan het wachten op gezinsuitbreiding en heeft momenteel ook wat andere persoonlijke prioriteiten die aandacht opeisen. Bovendien hebben we naast MOMmag. ook nog allebei een eigen website. Als werkende moeder is het altijd schipperen tussen gezin, werk en jezelf en die laatste wil er nog wel eens bij inschieten. En dat is natuurlijk NIET de bedoeling. Daarom besloten we voor onszelf te kiezen, hoe jammer we dat ook vinden voor MOMmag..

Na bijna een jaar lang heel hard aan dit platform gewerkt te hebben, hebben we besloten er op een andere manier mee door te gaan. En dat houdt in dat MOMmag. voorlopig even on hold gaat. Desirée stopt helemaal met de site en gaat zich focussen op haar gezin, de aankomende baby en Curvacious. Karen zet wellicht op een later tijdstip MOMmag. door, maar gaat zich voor nu ook richten op haar gezin en alles daarom heen, de mogelijke gezinsuitbreiding en Karenz.

MOMmag. blijft voorlopig nog wel in de lucht, dus zullen alle 300 artikelen nog gewoon te lezen zijn.

Op Curvacious en Karenz. zijn we sowieso nog te lezen en ook op onze eigen social media kanalen kun je ons nog volgen. Daarom nemen we geen afscheid, maar zeggen we ‘tot ziens’.

We willen je ontzettend bedanken voor je aandacht het afgelopen jaar.

Tot ziens!

Liefs,
Karen & Desirée

Close
Read previous post:
huidverzorging op orde tips
MOMtime | Je huidverzorging op orde met deze 5 stappen

Een mooie huid begint bij een goede huidverzorging. En dat dit echt geen schap vol aan producten en geen langdurige...

Close