Close
Winactie beleid van MOMmag. | Trouwe volgers worden beloond

Winactie beleid van MOMmag. | Trouwe volgers worden beloond

Het einde van het jaar nadert…. De tijd van gezellig samen zijn, lekker eten, herinneringen maken, liefde en vriendschap delen, goede doelen én cadeaus! Daar doen we als MOMmag. natuurlijk graag aan mee met leuke give-aways. Maar we hebben ook wat te vertellen over het winactie beleid van MOMmag.

winactie beleid

Winactie beleid van MOMmag.

Aankomende maand hebben we een aantal waanzinnig mooie winacties voor onze lezers geregeld. We zijn er enorm trots op dat we dit in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen. En we zijn de bedrijven waarmee we samenwerken dan ook erg dankbaar.

Waarom we als magazine winacties organiseren?

  • Ten eerste omdat het natuurlijk heel erg fijn is om wat terug te doen voor onze trouwe volgers.
  • Omdat het een leuke manier is om nieuwe lezers te bereiken en zo te groeien.
  • Ten derde voor meer naamsbekendheid, voor ons én voor de opdrachtgever.

Maar… zoals we al als eerste reden gaven, is het vooral een fijne manier om trouwe volgers te belonen. En dat gaan we dus ook doen. We zien namelijk dat er mensen zijn die alleen maar reageren, taggen, delen of liken als er wat te winnen valt. Dat is natuurlijk ook prima, maar jullie reacties, tags en likes zijn voor ons erg belangrijk om te groeien.

Facebook en Instagram zijn tegenwoordig zo ingericht dat volgers je posts nauwelijks nog te zien krijgen. Tenzij er veel interactie op is en er veel mensen reageren en liken. Dan krijgt zo’n post meer zichtbaarheid, gaat ‘ie omhoog in de timeline wat voor ons dus ook meer oplevert.

winactie beleid van mommag. facebook

We willen jullie dan ook vragen de optie ‘als eerste weergeven’ aan te vinken op Facebook. Hierboven zie je hoe je die optie kunt vinden. Zo zie je onze berichten als eerste en kun je ze eventueel meteen liken of een reactie achterlaten.

Je kunt altijd meedoen met winacties, maar mensen die meer op onze posts en artikelen reageren door te liken, een reactie achter te laten, ‘m te delen of bekenden te taggen, krijgen een grotere kans om te winnen. Omdat zij onze trouwe en betrokken volgers zijn <3 en ook wat voor ons doen.

Kun je als nieuwe volger dan niet winnen?

Oh jawel hoor. Een winactie sluit niet meteen, dus je hebt dan nog genoeg kans om op onze nieuwe berichten te reageren en te helpen MOMmag. te laten groeien.

Echte accounts

Het staat ook al in onze winactie voorwaarden: klik hier. Wij laten alleen mensen winnen met een echt persoonlijk account en sluiten winactie accounts uit van deelname. Dit omdat we echte mensen willen bereiken en niet speciaal gecreëerde accounts die per dag meedoen aan tientallen winacties, maar niet bereid zijn die te delen met hun eigen vrienden of wat terug te doen voor de organisator van de winactie.

Aan die accounts hebben wij als online magazine helemaal niets. Dat zijn mensen die onze artikelen ook verder helemaal niet lezen en waarom zouden we die mensen dan onze prijzen gunnen? Wij willen graag een band met onze achterban en een community opbouwen. Zodat we ook van jullie kunnen leren en ons kunnen inspireren.

Reacties

Als reactie op winacties stellen we gedichtjes ook niet zo op prijs. Omdat dat die vaak een trucje van de winactie toeristen zijn en ze meestal toch allemaal hetzelfde zijn en we dus bij onze collega’s precies dezelfde gedichtjes terug zien bij winacties. Gewoon een leuke zelfverzonnen oprechte reactie waarin je laat zien dat je het artikel hebt gelezen, is helemaal voldoende!

We hopen op jullie begrip en op jullie medewerking. Zo kunnen we MOMmag. samen nog verder laten groeien zodat we nog meer fijne winacties kunnen organiseren! Dat zou toch leuk zijn.

Zullen we er een mooie laatste maand van maken met z’n allen?

Heel veel liefs,

De redactie van MOMmag.

⇒ Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

Hier lees je meer van en over onze redactie.

* Uitgelichte foto Efetova Anna via Shutterstock.

Close
Read previous post:
moments van november
Team MOMmag. | Onze MOMents van november

De een na laatste maand van het jaar. De maand van Sint Maarten, Sinterklaas en Thanksgiving. Genoeg om te vieren...

Close