Close

Leuk dat je aan onze winactie mee wilt doen! We proberen onze winacties zo eenvoudig mogelijk te houden en niet te veel aan de deelnemers te vragen. Vanzelfsprekend zijn er wel enkele voorwaarden zodat het voor iedereen zo duidelijk mogelijk is.

Winactie voorwaarden MOMmag.

1. Onze winacties worden uitgeschreven door MOMmag. en eventuele partners.

2. Deelname aan onze winacties is gratis. Deelname vindt plaats als je de voorwaarden hebt opgevolgd. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Vanzelfsprekend kan iedere deelnemer maximaal één keer deelnemen aan een actie, tenzij anders vermeld.

4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

5. De looptijd van de winactie staat aangegeven in de beschrijving van de actie op de website en/of in het Facebookbericht.

6. Om mee te doen aan de winactie, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

7. Alleen binnen Nederland worden de prijzen kosteloos verzonden. Het is aan de leverancier om te bepalen of ze het verder willen verzenden dan Nederland. Woon je in België, dan kan het dus zijn dat je een bijdrage moet leveren in de verzendkosten.

8. De uitslag wordt bepaald door verschillende factoren afhankelijk per winactie. Eke deelnemer die de voorwaarden heeft opgevolgd heeft even veel kans om te winnen. Wij bepalen uiteindelijk zo eerlijk mogelijk wie welke winactie wint.

9. Enkel mensen met een privé Facebook account kunnen mee kunnen doen met de winacties. Accounts met nep namen en  winactie-accounts worden zonder pardon uitgesloten en reacties hiervan worden verwijderd. Dit, omdat we een serieus en volwassen publiek hebben en winacties voor deze (nieuwe) volgers opzetten.

10. Winnaars krijgen binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk bericht.

11. MOMmag. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, de winactievoorwaarden gedurende de winactielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te veranderen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

12. Over de uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

13. De prijzen van de acties zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

14. De persoonsgegevens die door middel van van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door MOMmag. voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

15. MOMmag. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

16. Op onze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

 

Close