Close
MOMmag. on tour | De uitreiking van de Zapp Awards 2020

MOMmag. on tour | De uitreiking van de Zapp Awards 2020

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, de uitreiking van de Zapp Awards 2020. In studio 21 op het Mediapark in Hilversum vond de 3e editie plaats. Mirjana mocht er namens MOMmag. bij aanwezig zijn en neemt jou mee naar het event met foto’s en een verslag.

Lees ook: ‘De langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ en Onnedi

uitreiking Zapp awards

De uitreiking van de Zapp Awards 2020

Voorafgaand aan de uitreiking kwamen alle genomineerden per limousine aan en maakten hun entree per witte loper met paarse en roze vlekken. MOMmag. was erbij en maakte foto’s van alle gasten die voorbij kwamen. Het was leuk om te zien hoe sommige artiesten de tijd namen voor de loper en de fotografen en anderen de loper over snelden alsof ze een bus te halen hadden.

uitreiking zapp awards collage1

Tijdens dit loper moment werd er door Zapp zelf live gefilmd op hun You-tube kanaal. Ook werden verschillende genomineerden gevraagd een Emoji te maken waar je tijdens de show op kon stemmen. Thomas interviewde de gasten die de limousine uitstapten. Tal van bekende gezichten kwam voorbij. Presentatoren van het Jeugdjournaal, Jill, Leendert de Ridder (Mees Kees), Fenna, Gio, de Bellinga’s (You Tube familie) en de mannen van Stuk TV.

Tijdens de award show mocht MOMmag. meekijken, en dat was feest. De show werd geopend door Sam Feldt met zijn bekende ‘Post Malone’, een spetterend optreden met zangeres Rani waarmee direct de sfeer er lekker in zat. Presentatie duo Britt Dekker en Klaas van Kruistum trapten de awardshow af. De ene na de andere award werd uitgereikt door bekende Nederlandse artiesten.

uitreiking zapp awards 2020 winnaars

Een overzicht van de winnaars

Nederlandse jeugdfilm uitgereikt door presentatrice Merel Westrik: Misfit 2.
YouTuber uitgereikt door artiest Bizzey: Stuk TV.
Familieprogramma uitgereikt door Tik Tok talent Sara Dol: Chateau Meiland.
Track NL uitgereikt door Thomas en Rutger (en hun te leuke hondje): Snelle – Reünie.
Instagrammer uitgereikt door Ron Boszhard: De Bellinga’s.
Social Ice Award uitgereikt door Edson: Emma Heesters.
Favoriete online serie uitgereikt door Quentin (Qucee): Stuk TV de Kluis.
De Veer in je reet award uitgereikt door Tim Senders: Liam Kruijt.

Favoriete Ster Jeugdprogramma uitgereikt door Klaas: Buddy Vedder. Het leuke aan deze award was dat Buddy live in een bar in Haarlem werd overvallen met de award. Hij kreeg het er warm van, maar was bovenal mega blij.

uitreiking zapp awards 2020 winners 2

Na het ontvangen van zijn award voor beste Track NL gaf Snelle een optreden met ‘Reunie’. Het werd door het publiek fanatiek meegezongen.

Als allerlaatste werd de award voor het favoriete jeugdprogramma uitgereikt en dat was een hele happening. De genomineerden waren Checkpoint, Brugklas en het NOS Jeugdjournaal.
Tijdens de show kon er nog gestemd worden waardoor het tot het laatste moment een verrassing was wie de winnaar zou worden. De award werd door Famke Louise uitgereikt die de spanning tot het laatste moment opvoerde. De winnaar? NOS Jeugdjournaal!

uitreiking zapp awards collage 2 Famke Louise

Interviews met de winnaars

Aan het einde van de award show mocht ik (Mirjana) voor MOMmag. het podium met alle winnaars betreden en ze het hemd van het lijf vragen. Ik sprak met Bart Tuinman. Hij was natuurlijk superblij met de award. ‘Het is als NOS Jeugdjournaal een uitdaging om de entertainmentprogramma’s te kunnen verslaan. We hadden het echt niet verwacht. Het is niet eenvoudig om nieuws interessant te maken, zeker als je concurrenten inzetten op vermaak.’ Trotse winnaar dus.

Ook spraken we met Fenna Ramos, bekend van o.a. Z@ppelin. Zij was megatrots op de winst van favoriete jeugdfilm Misfit 2 waar ze een rol in speelt. Ook Jill poseerde trots met haar award. Kortom, allemaal trotse en blije winnaars.

Wij kijken uit naar de Zapp Awards van volgend jaar.

Hier kun je de award show nog eens rustig bekijken

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer lifestyle artikelen.
En hier lees je meer van en over Mirjana.

Beeld © Mirjana.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

de uitreiking van de Zapp awards 2020 Pinterest

Close
Read previous post:
gepersonaliseerde fnelicitatiekaartjes bij een geboorte
Baby geboren? Stuur een gepersonaliseerd felicitatiekaartje!

Geboortekaartjes ontvangen, dat is toch zo leuk! Is er in jouw omgeving een baby geboren? Een gepersonaliseerd felicitatiekaartje bij een...

Close