Close
De zwangerschapsshoot van.. Brenda!

De zwangerschapsshoot van.. Brenda!

We hebben weer een ontzettend leuke shoot om te laten zien. Deze week de zwangerschapsshoot van Brenda. Elke shoot vertelt een eigen verhaal en wellicht kun je zelf inspiratie opdoen, mocht je een pregnancy shoot willen? Brenda ging alleen en samen met haar vriend Etiën op de foto. 

zwangerschapsshoot van Brenda

De zwangerschapsshoot van Brenda

‘Mijn naam is Brenda Hoogvliets. Ik ben 39 jaar oud en woon in Amsterdam samen met mijn vriend Etiën. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als assistent accountant op een kantoor dat zich bezighoudt met belastingadvies en financiële dienstverlening.

Tijdens de fotoshoot was ik zwanger van onze eerste kindje.

de zwangerschapsshoot van Brenda - met Etien

Ook omdat ik niet type ben dat iedere week foto’s maakte van de groei van mijn buik.

Ik wilde graag een zwangerschapsshoot, omdat mijn bevallingsdatum naderde en ik eigenlijk helemaal niet zo veel foto’s had gemaakt van het verloop van mijn eerste zwangerschap. Ook omdat ik niet het type ben dat iedere week of maand foto’s maakte van de groei van mijn buik. Toch leek het me uiteindelijk wel leuk om iets vast te leggen van mijn eerste zwangerschap, vandaar deze fotoshoot.

de zwangerschapsshoot van brenda staand

Het thema en de stijl voor de kleding van de shoot heb ik zelf bedacht, omdat ik graag wilde dat het accent op mijn buik lag. Met de poses heeft de fotograaf ons wel geholpen als we even vastzaten.

de zwangerschapsshoot van brenda met Etien staand

We kennen de fotograaf vanuit het uitgaansleven.

De fotoshoot was super leuk ook, omdat we de fotograaf kennen vanuit het uitgaansleven en hij mijn vriend en mij altijd mooi vast legt op partyfoto’s.
Ik ben super blij met het resultaat en heb nu een mooi aandenken aan onze eerste zwangerschap.

De foto die ik zelf het mooiste vind, is de laatste waarop we allebei in het wit gekleed zijn. Waarom ik deze foto zo mooi vind? Omdat het een foto is van een stoere mama en papa.’

***

Lieve Brenda, bedankt dat je jouw dierbare foto’s met ons wilde delen!

Welke foto van Brenda’s zwangerschapsshoot spreekt jou het meest aan? Praat je mee op onze Facebookpagina?

Fotograaf shoot Brenda © Farantinin van FARANTINI Photography.

Mocht je zelf je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Andere shoots bekijken? >>>

Close
Read previous post:
stokke xplory v6
Kinderwagen kopen | Dé checklist en tips om bij na te denken

Als je een kindje verwacht, dan is een kinderwagen kopen misschien wel de duurste aanschaf. Daarnaast kan het ook wel...

Close