Close
De zwangerschapsshoot van.. Brigitte!

De zwangerschapsshoot van.. Brigitte!

Elke week zie je hier een zwangerschapsshoot. Omdat het natuurlijk leuk is om foto’s van mooie buiken te bekijken en wellicht kun je zelf ook inspiratie opdoen? In deze bijdrage zie je de zwangerschapsshoot van Brigitte. Zij had een prachtige ‘donkere’ artistieke shoot. Kijk zelf maar! 

de zwangerschapsshoot van brigitte verticaal

De zwangerschapsshoot van Brigitte

1. Wie ben je, hoe oud ben je, waar woon je, ben je getrouwd/samenwonend/single en met wie, en wat doe je voor werk?
“Ik ben Brigitte, 31 jaar, en ik woon in Amersfoort met mijn man, dochtertje van 10 weken en onze hond Nero. Ik werk als Front Office Manager bij een hotel.”

2. Van je hoeveelste kindje was je zwanger tijdens deze shoot?
“Het is ons 1e kindje. Ik heb wel twee keer een shoot gedaan, omdat ik bang was dat als de baby misschien eerder kwam, ik dan geen foto’s zou hebben. En aangezien ik zelf ook dit soort foto’s maak, kan ik het natuurlijk niet laten gebeuren dat ik geen foto’s van mezelf zou hebben. Dus vandaar dat ik een shoot alleen heb gedaan met 26 weken en een shoot met mijn man met 33 weken. De foto’s zijn gemaakt door mijn goede vriendin.”

3. Waarom wilde je graag een zwangerschapsshoot?
“Ik wilde graag een mooie herinnering aan mijn zwangerschap hebben. Ik vind foto’s altijd erg belangrijk en leuk om terug te kijken.”

4. Heb je zelf een thema of stijl voor de foto’s bedacht, of heeft de fotograaf je geholpen?
“Doordat ik zelf ook fotograaf ben, had ik al een hoop poses in mijn hoofd. Maar mijn vriendin had ook nog allerlei ideeën. Juist het karakteristieke spreekt mij vaak erg aan. Maar ook de cliché foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken.”

5. Hoe vond je het om zo’n shoot te doen?
“Normaal gesproken sta ik aan de andere kant van de lens. Ik vond het dan ook wel erg leuk, dat ik nu zelf eindelijk zwanger was en hier foto’s van mocht laten maken. ”

6. Ben je blij met het resultaat?
“Ik ben echt onwijs blij met het resultaat. Jonneke maakt altijd zulke mooie foto’s dat ik nooit kan kiezen. Hierdoor bestel ik altijd veel meer foto’s dan we van tevoren afspreken. Iedereen die ik in mijn omgeving de foto’s laat zien, is erg enthousiast over de foto’s.

De foto met mijn benen omhoog vind ik het mooist van de hele shoot, heel artistiek. Dit is echt een zwangerschapsfoto anders dan gewoonlijk en daar hou ik wel van.”

Lieve Brigitte, bedankt dat je jouw prachtige foto’s met ons wilde delen!

Vind je de shoot van Brigitte ook zo mooi? Spreekt dat donkere je aan? Praat je mee op onze Facebookpagina?

Fotograaf shoot Brigitte © Jonneke Vos van Fotostudio Duo 

Mocht je zelf trouwens je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Andere shoots bekijken? >>>

Close
Read previous post:
mommagmoments juni
MOMmagMOMents #2 | Ziekenhuis, Noorwegen, 2e verjaardag & tuincation

Het is alweer tijd voor de tweede MOMmagMOMents waarin we je een kijkje geven in onze dagelijkse levens. Dat doen...

Close