Close
De zwangerschapsshoot van.. Cynthia!

De zwangerschapsshoot van.. Cynthia!

Terug van weggeweest! Misschien wel een van de leukste rubrieken op MOMmag.? Met deze week de zwangerschapsshoot van Cynthia! Elke shoot vertelt haar eigen verhaal en misschien kun je door middel van deze mooie shoots inspiratie opdoen? De twee (!) shoots van de prachtige Cynthia is sowieso mooi om te bekijken!

Lees ook: ‘De voordelen van yoga tijdens de zwangerschap’

zwangerschapsshoot van cynthia

De zwangerschapsshoot van Cynthia

‘Mijn naam is Cynthia de Jong en ik ben een gelukkige moeder 🙂 Samen met mijn partner heb ik een dochtertje van 7 maanden oud en ik ben zelf 38 jaar. Ik werk als beleidsondersteuner bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Deze zwangerschapsshoot is van mijn tweede zwangerschap. Ons eerste kindje, een jongentje, is tijdens mijn zwangerschap overleden.

zwangerschapsshoot van cynthia 2

Zij beseft dan hopelijk hoe geliefd ze is..

Zwanger zijn is zo’n bijzondere periode in mijn leven geweest en daarom wilde ik dit heel graag vastleggen. Zodat ik voor altijd een mooie herinnering zou hebben voor later. Maar ook om te laten zien aan mijn dochtertje als ze straks ouder is. Zij beseft dan hopelijk hoe geliefd ze is en hoe blij en trots haar moeder was om zwanger van haar te zijn.

de zwangerschapsshoot van cynthia 3

Ik zie veel zwangerschapsshoots die erg op elkaar lijken..

Qua sfeer en kleding had ik zelf al wel in mijn hoofd hoe ik het zou willen en dit heb ik dan ook in overleg met de fotografe van te voren afgestemd. Ik zie veel foto’s van zwangerschapsshoots die erg op elkaar lijken en ik wilde hier graag van afwijken. Het leek me daarom gaaf om shoots te doen waarbij de sfeer gebaseerd is op een fashion magazine look. Hier heb ik dan ook mijn kledingkeuze en poses op gebaseerd.

zwangerschapsshoot van cynthia 4

De shoot doen vond ik echt super leuk! Het was een gave en mooie ervaring. Zeker met de wetenschap dat je het doet met je kindje in je buik. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de foto’s zijn mooier geworden dan ik voor ogen had.

zwangerschapsshoot van cynthia 5

Zelf vind ik de foto’s waarbij ik op de trap zit erg mooi. Maar de foto boven die artikel ben ik ook heel blij mee.’

***

Lieve Cynthia, bedankt dat je jouw prachtige en dierbare foto’s met ons wilde delen!

Welke foto van Cynthia’s zwangerschapsshoot spreekt jou het meest aan? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram!

Fotograven shoot Cynthia:
Foto met het rode en groene jurkje © Laura Colijn
Andere foto’s: © Ibtissam Khannoussi  – Miss Smile Photography

Mocht je zelf je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Hier kun je de andere andere zwangerschaps fotoshoots bekijken.

Close
Read previous post:
activiteiten tijdens de herfstvakantie
9 tips voor activiteiten tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur. In sommige regio's van het land begint de vakantie vrijdag al. Vooralsnog zien de...

Close