Close
De zwangerschapsshoot van.. Michelle!

De zwangerschapsshoot van.. Michelle!

We hebben weer een prachtige zwangerschapsshoot om aan je te laten zien. Elke shoot vertelt een eigen verhaal en misschien kun je je laten inspireren? Michelle liet zich op een glamoureuze manier met haar man buiten de studio fotograferen en het resultaat mag er wezen.

Lees ook: ‘Boek | Eten als je zwanger bent – alles over voeding tijdens de zwangerschap

zwangerschapsshoot van michelle

De zwangerschapsshoot van Michelle

‘Mijn naam is Michelle Smit, 29 jaar oud en woon in Beverwijk. Ik werk momenteel als assistent begeleider op een woonvoorziening in Haarlem.

De shoot is gemaakt tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje. Ik heb nog geen andere kinderen.

de zwangerschapsshoot van michelle 2

Ik wilde graag een zwangerschapsshoot doen, omdat ik mijn zwangerschap op een mooie manier wilde vastleggen. Daarom had ik al ruimschoots rondgevraagd en rondgekeken wie dat op deze manier kon doen! Ik vind de natuur prachtig en wilde dit dus samen met mijn bolle buik op de foto hebben 🙂

zwangerschapsshoot van michelle 3

Het thema en de stijl voor de foto’s heb ik zelf bedacht. Normaal gesproken schiet deze fotografe (red.: Linda Olthoff) haar foto’s altijd in haar studio, maar zij stond open voor de uitdaging!

In het begin was het best wat onwennig om zo’n fotografie shoot te doen, maar na een tijdje voelde het steeds natuurlijker aan.

zwangerschapsshoot van michelle 4

Ik ben echt onwijs blij met het resultaat! Het liefst hadden we de hele serie besteld! Maar na keuzes gemaakt te hebben, hebben we de foto waarbij wij met zijn tweeën op het bospad staan (foto hierboven) gekozen om af te drukken. Deze heeft nu een mooi plaatje bemachtigd in onze woonkamer!’

Lieve Michelle, bedankt dat je deze waanzinnig mooie foto’s met ons wilde delen!

⇒ Welke foto van Michelle’s zwangerschapsshoot spreekt jou het meest aan? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram!

Fotograaf shoot Michelle:
© Linda Olthoff 

Mocht je zelf je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Hier kun je de andere andere zwangerschaps fotoshoots bekijken.

Close
Read previous post:
sorry mam
Column | ‘Sorry mam…’

Elle houdt op MOMmag. een column bij over haar kinderwens, vruchtbaarheidstraject en alles wat daarom heen een rol speelt in...

Close