Close
De zwangerschapsshoot van.. Pauline!

De zwangerschapsshoot van.. Pauline!

Wat hebben we weer een prachtige shoot om te laten zien. Deze week de zwangerschapsshoot van Pauline. Elke shoot vertelt een eigen verhaal en wellicht kun je zelf inspiratie opdoen, mocht je een pregnancy shoot willen? Achter de shoot van Pauline zit een bijzonder verhaal én dat in combinatie met waanzinnige foto’s! 

de zwangerschapsshoot van Pauline 1

De zwangerschapsshoot van Pauline

‘Ik ben Pauline van Berkel. Ik heb 3 tieners uit een eerdere relatie en ik ben inmiddels opnieuw getrouwd. Ik ben 41 jaar en mijn beroep is geboortefotograaf. Ik fotografeer dus bevallingen.

Ik heb dus 3 kinderen thuis, maar ik heb in totaal 5 kinderen mogen krijgen.

De shoot is van mijn vijfde zwangerschap. Ik heb zelf drie tieners, maar vijf jaar geleden ben ik bevallen van een meisje als draagmoeder en inmiddels ben ik dus opnieuw bevallen, weer een meisje en weer als draagmoeder. Beide meisjes hebben twee papa’s. Ik heb dus drie kinderen thuis, maar ik heb in totaal vijf kinderen mogen krijgen.

de zwangerschapsshoot van pauline 2

Ik vind mijn lijf op zijn mooist als ik zwanger ben.

Bij mijn eerste vier zwangerschappen heb ik nooit een professionele zwangerschapsshoot laten doen. Dat wilde ik nu wel. Ik wist dat dit mijn laatste zwangerschap zou zijn en ik vind mijn lijf op zijn mooist als ik zwanger ben. Ik wilde dit laten vastleggen! Deze shoot heb ik ook écht voor mezelf gedaan. Een cadeautje voor mezelf. Ik sta daarom ook alleen op de foto’s, alleen ik en mijn mooie babybuik.

Haar huis/studio is echt waanzinnig fotogeniek.

Ik had foto’s gezien van Marijke en die spraken me heel erg aan. Ik vond haar stijl erg mooi. Het was wel een eindje rijden, naar Koog aan de Zaan terwijl ik zelf in Waalwijk woon. Maar dat vond ik het waard. Eenmaal daar hebben we samen de poses en materialen gekozen. Ze had fijne ideeën en droeg ook leuke dingen aan. Ze had ook mooie spullen daar om te gebruiken en haar huis/studio is echt waanzinnig fotogeniek. Maar als iets me niet aan sprak, was dat ook helemaal ok.

de zwangerschapsshoot van pauline 3

We hebben ook een paar foto’s gemaakt die helemaal bloot waren.

Het voelde een beetje onwennig om zo’n shoot te doen. Voor ook omdat ik meestal aan de andere kant van de camera sta. Maar Marijke kon me goed op mijn gemak stellen. We hebben ook een paar foto’s gemaakt die helemaal bloot waren. Die bewaar ik voor mezelf, maar ze zijn wel heel mooi en smaakvol.

Ik heb er geen moment spijt van gehad.

Ik ben echt ontzettend blij met het eindresultaat. Het is elke euro waard geweest! De foto’s koester ik. De foto’s zijn niet alleen mooi, ik herken mezelf er ook op. Dat is heel fijn. Ik had heel laat besloten dat ik toch nog een shoot wilde van mijn zwangerschap en ik heb er geen moment spijt van gehad!

***

Lieve Pauline, bedankt dat je jouw mooie foto’s met ons wilde delen!

Vind je de shoot van Pauline ook zo mooi? Welke foto spreekt je het meest aan? Praat je mee op onze Facebookpagina?

Fotograaf shoot Pauline © Marijke Trienekens van Kleurrijk fotografeert.

Mocht je zelf je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Andere shoots bekijken? >>>

Close
Read previous post:
Crate Creatures Surprise
Crate Creatures Surprise (verrassende monstertjes)

Wie is er nou niet dol op surprises? Vooral als daar zo'n grappig monstertje uit te voorschijn komt; een Crate...

Close