Close
Zwitsal Naturals

Zwitsal Naturals

Nieuw in het schap van baby- en kinderverzorging is de Zwitsal Naturals lijn. En hier zijn wij zo blij mee dat we je er graag alles over willen vertellen! Steeds meer ouders zijn namelijk niet alleen bezig met gezonde en goede voeding voor hun kleintje, ook denken we er meer bij na wat we óp ons kindje smeren. 

Zwitsal Naturals

Deze nieuwe verzorgingslijn van Zwitsal ziet er niet alleen heel erg leuk uit aan de buitenkant, ook qua ingrediënten zit je hiermee goed. Er zitten pure, natuurlijke ingrediënten in verwerkt die de huid van je baby en/of kind zacht reinigen, verzorgen en helpen om de natuurlijke vochtbalans te behouden. De producten zijn daarnaast pH huidneutraal en vrij van parabenen, zeep, SLES, kleur- en geurstoffen. Alle producten bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, het micellair water zelfs voor 99%. Zo zijn deze producten zelfs voor pasgeboren baby’s zacht genoeg om te gebruiken.

‘Lees ook: Alles wat je moet weten over een zwangerschapsmasker

Zwitsal Naturals

Het complete Zwitsal Naturals assortiment bestaat uit de volgende producten:

– Bad & Wascrème 250ml, €6,99
– Shampoo & Wasgel 250ml, €6,99
– Bodycrème 100ml, €6,99
– Billencrème 100ml, €6,99
– Micellair Water 200ml, €6,99

En vooral dit laatste product is toch wel echt vernieuwend in de wereld van baby- en kinderverzorging. Het product reinigt op een zachte manier het hoofdje, gezichtje, de billetjes en het lijfje. Je kan het gebruiken bij het verschonen van de luier, om tussen het douchen door je kindje op te frissen (zeker lekker op een warme plakdag!) of bijvoorbeeld een beetje op een hydrofiele doek om plakhandjes en plakmondjes schoon te maken.

–> Wist je dat.. de micellen in micellair water als een magneet werken? Zo trekt het vuildeeltjes aan zonder de huid verder uit te drogen.

Hoera!

Wat een enorm goede stap van een merk als Zwitsal om mee te gaan in de grote vraag naar schonere en natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen. Wij worden hier heel erg enthousiast van! De verpakkingen zien er mooi uit, de pompjes, sprays en drukdoppen werken heel gemakkelijk en de ingrediënten zien er goed uit. Wél moet je de originele Zwitsalgeur missen in deze producten, ze hebben namelijk allemaal een heel subtiele en zachte geur.

De Zwitsal Naturals producten zijn vanaf deze week exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar en vanaf eind oktober ook bij andere verkooppunten.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Close
Read previous post:
leuke weetjes over vaderdag
10 leuke weetjes over vaderdag

Aankomende zondag is het vaderdag. Dat is je vast niet ontgaan. Maar waar komt vaderdag nou eigenlijk vandaan? Wat is...

Close